İyi bir takım kurdunuz..
Kdz.Ereğli Cumhuriyet Halk Partisinde birinci kayyım atamasında sonra ilçe başkanlığına adaylığını açıklayan, ikinci kayyım atamasında bu adaylığını devam ettiren, delege seçimlerine katılıp liste oluşturan, Kepez listesinin delege seçimlerini kazanınca Kepez seçimleri iptal edilen bunun üzerine bir basın toplantısıyla gelişmeleri protesto eden Neriman Posbıyık, 16 Aralık 2019 günü gazetemizi ziyaret etti.
Beraberinde meclis üyelerinden Yaşare Aydın ve Gönül Çelik hanımefendilerle gelen Neriman Posbıyık ile gündeme dair görüş alış-verişinden sonra sektörümüzle alakalı sohbet etme imkanı bulduk. İçeriğini daha sonra açıklayacağımız yeni projemiz ile alakalı fikirlerini ve desteklerini aldık.
Sektörde; yayınlarımızı çok beğendiğini, iyi bir takım kurduğumuzu ifade ettiler. Özellikle canlı yayınlarımızın teknik olarak ta içerik olarak ta çok kaliteli olduğunu ifade eden Neriman Hanım, Salı ve Perşembe akşamları Hareket Zamanı programını ilgiyle izlediklerini ifade etti.
Gazete ve dergilerimizin baskılarının da, içeriklerinin de çok kaliteli olduğunu ifade eden Neriman Hanım siyasetin içinde olmaya devam edeceklerini söyledi. Elbette kayıt dışı konuşmalarımız da oldu. Onlar bizde sır olarak kalacak.
Yaklaşık 2 saate süren ziyarette; Canlı yayın yorumcumuz Hüseyin Çakmakoğlu, çalışma arkadaşımız Seda Aydın, Elma Yayın Grubu İmtiyaz Sahibi Sibel Bozkurt ve Hareket Medya İmtiyaz Sahibi Engin Pınar’ın ağırladığı Neriman Posbıyık ve meclis üyelerimiz hatıra fotoğrafı çekiminden sonra tekrar görüşmek üzere işyerimizden ayrıldılar.